Vibe to BE olarak Arzu Rezzan Sunam ile birlikte yürüdüğümüz bu yolda büyüyen bir aile olduk.
Oluşan bu “sangha”-yoldaş grubuyla olsun, olmasın hatta daha önce meditasyon yapmış veya yapmamış herkesi çemberimize bekliyoruz.
Vipassana, Gotama Buda tarafından 2500 yıldan daha uzun süre önce keşfedilen ve evrensel hastalıklara evrensel bir ilaç olarak öğretilen bir ”Yaşama Sanatı”dır. Olanı olduğu gibi görmek demek olan Vipassana, Hindistan’ın en eski meditasyon tekniklerinden biridir.
1 Aralık itibariyle her Salı saat 07:30-08:10 arasında zoom üzerinden gerçekleşecek meditasyon buluşmalarına katılmak için;
Zoom ID: 2601201920
Şifre: 1920
Meditasyon pratiğini hayatında düzenli olarak sürdürmek isteği ile birbirini motive eden bir çemberde buluşmak dileği ile
Vipassana ilkeleri ile Meditasyon
₺0,00
Birlikte oluşturacağımız Vipassana ilkeleri ile meditasyon çemberinde, Salı günlerini meditasyon ile kucaklayacağız. Beden duyumları ve nefesle dolaysız, yargısız bir bağlantı kurmanın yollarında dolaşacağız.